''Gezonde Kantoor- & Interieurbeplanting: Planten verrijken je huis als een indoor jungle.''

Wat doen planten nu voor ons binnen? Het is Groen Geluk. Meer groen in huis, op school, in de zorg, en op de werkplek is belangrijk. De meeste mensen voelen zich gelukkiger in een groene omgeving. Ook breken planten fijnstof actief af en maken zij zuurstof uit CO2. Dit is gunstig, want schone lucht en betere luchtvochtigheid vermindert allergie en dus ziekteverzuim. Eén plant per persoon is al voldoende voor betere prestaties!

Er is overal wel een juiste plek voor die ene plant te vinden. Hoe meer planten er staan, hoe beter de luchtkwaliteit is. Het is wel belangrijk om te kijken naar wat nu echt de beste luchtzuiverende planten zijn, want dat is het naast het ethische aspect belangrijk. Sociologe Jolanda Maas promoveerde op de heilzame werking van vitamine G. In haar proefschrift toont zij aan dat studenten beter presteren in “Groene” collegezalen en minder stress ervaren. Daarom zoek ik zelf op de plantenkwekerij de juiste plant uit voor die ene juiste plek.

Behoefte aan kantoortuin advies in Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ontdek ook mijn andere diensten en projecten!