''Groen is....gewoon doen!'' Plantenwanden voor binnen en buiten. Dit betekent een groene uitstraling van een verticale tuin in je huis, in je leefomgeving of op je werkplek.

Er komen steeds meer plantenwanden op de markt, of het nu gaat om muurbeplantingssystemen voor buiten op het balkon, of bij een ingang van een hotel of kantoor. Dat is nog niet alles: Ook als afscheidingswand van kantoorunits is het een hot item geworden. Je haalt immers de natuur naar binnen. Overal waar beplanting is draagt deze bij aan onze gezondheid.

De groene wanden houden meer in dan alleen een kleurrijk plaatje:


Ook zijn er tegenwoordig gadgets op de markt die ons eraan helpen te herinneren om je planten fris te houden door een automatische watersysteem waar je geen omkijken naar hebt, bijvoorbeeld met een waterreservoir met lonten. Ook zijn er modulaire plantenwandsystemen met sensoren zodat de planten je kunnen laten weten hoe het met ze gesteld is. Zo creëer je een groene uitstraling om je heen!

Het is belangrijk dat groene wanden niet op een tochtige plek worden geplaatst en de doorgang niet belemmeren. Daarnaast moeten ze goed onderhouden worden. Het is heel eenvoudig en iedereen kan het leren!

Behoefte aan advies omtrent de groene wanden markt? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Bekijk ook mijn andere diensten en projecten!