Mijn naam is Bert Kuit. Ik maak deel uit van het bestuur van de Bond van Volkstuinders van de Metropool Amsterdam en heb daar de 'portefeuille groen'. Zo promoot ik voor hen het 'Natuurlijk Tuinieren' voor 29 Tuinparken. Dit wordt gedaan in samenwerking met het AVVN. Ook neem ik deel uit van de werkgroep Floriade. Dit is een internationale wereld tentoonstelling, die eens in de twee jaar, in Almere wordt gehouden. Het AVVN is de landelijke organisatie voor hobby tuinders. Met jarenlange ervaring binnen het tuiniersvak weet je dat je bij mij aan het juiste adres bent!

Mijn specialisme is Natuurlijke Beplanting, dat houdt in:

Als geboren Boskoper heb ik immers mijn roots op de kwekerij liggen; van jongs af aan was ik met planten bezig, vandaar mijn bevlogenheid voor natuurlijke en duurzame beplanting. Het belang van een levende tuin is enorm! Groen heeft niet alleen een decoratieve functie, het is belangrijk in relatie tot onze gezondheid en de kwaliteit van ons leefmilieu.

Als je op zoek bent naar tuinadvies in Amsterdam, dan bent je bij mij aan het juiste adres! Voor advies op maat kun je contact met mij opnemen. Ontdek ook mijn diensten en projecten!